Gjarpëri lidh dhe pickon gruan, ja pamjet sho.kuese /VIDEO

Në videon e më poshtme do ju tregojmë disa momente kur gjarpërnjë të llojeve të ndryshme pic kojë njerëzit. Pas shikimit të videos do tregiheni më të kujdesshëm. Ndiqni videon:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *