Nena degjon nje ze burri te panjohur duke thene “ZGJOHU” ne monitorin e bebes/ Ajo qe zbuloi e tme.rroi per tere jeten

Nena degjon nje ze burri te pan jo h ur duke thene “ZGJOHU” ne monitorin e bebes dhe ajo qe zbuloi e tme.rroi per tere jeten ate duke e lene pa gjume, gjithashtu ajo ka treguar se nuk guxon ta leje femijen te fle vetem asnjehere me.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *