O ZOT- te gjithe i kemi fri.ke por shikoni qfare ben ky 3 vjeqar (VIDEO)

Gjarpërinjtë janë t m erri i shumë njerëzve, por jo i këtij fëmije 3-vjeç.

Në pamjet sho ku ese të publikuara nga media ndërkombëtare vogëlushi shfaqet hipur mbi një piton 6 metra të gjatë në rrugët e një zone në Vietnamin verior.

3-vjeçari i quajtur Truong duket i lumtur teksa hipën mbi piton si mbi kalë. Ndërsa pitoni gjigant, i cili raportohet se është një kafshë shtëpiake, noton i pash qet ësuar në ujërat e për mb ytj eve të shka kt uar a nga shirat e dendur në provincën Thanh Hoa.

Tezja e vogëlushit thotë se ai kënaqet vërtetë duke luajtur me pitonin.

“Ai është 3 vjeç, ndërsa pitoni 80 kg. Familja e ka pasur këtë piton si kafshë shtëpiake për 4 vite dhe është shumë i sjellshëm”, tha ajo, sipas “Daily Mail”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *