Teksa të gjithë po festonin dasmën, dikush bën kërdinë (VIDEO)

Dasma e tyre duhet të ketë qenë një nga ditët më të lumtura të jetës së tyre.

Por ajo përf un doi me gr abi tje, lot dhe një ra p ort p olic or.

“Ne shkuam deri në dhomën tonë të hotelit, si çifti i sapo martuar me nusen në lot dhe ne në katin e poshtëm duke u përpjekur të kuptojmë se çfarë ka ndodhur”, tha Rusty Waddell për stacionin CBS WTKR-TV.

Rusty dhe Auttumn Waddell lidhën dashurinë e tyre në kurorë më 6 maj, në Hilton Garden Inn në Virginia Beach. Gjithkush po shijonte pritjen kur nëna e Auttumn-it vuri re një person që nuk e njihte rreth tryezës së dhuratave.

Gruaja m is teri oze ishte veshur normalisht. Por kjo ishte një martesë jofor male, kështu që ajo përshtatej. Nëna e nuses publikoji një foto të gruas, dhe e nd au me të ftuar të tjerë, për të parë nëse dikush e njihte atë.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *