Çmimi i Big Brother ka shkuar në 52 mijë euro, shihni pak reagimin e banorëve (video) Vetëm Luizi qesh dhe bën komentin epik

Çmimi i Big Brother nuk është më 100 mijë euro. Nga dita në ditë çmimi i madh është ulur pasi banorët kanë thyer rregullat.

Sot ata janë komunikuar me provën e rradhës, e cila konsiston në mos reagimin e tyre sa herë diçka e çuditshme të ndodhë në shtëpi.

Nëse e fitojnë provën çmimit i shtohen 10 mijë euro. Ndërkohë në ekran banorëve iu shfaq sesa ka shkuar aktualisht çmimi i madh, i cili gati është përgjysmuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *