Luizi sulmohet nga qeni në shtëpinë e BB (Video)

Prova e rradhës për banorët konsiston në mos reagimin e tyre sa herë diçka e çuditshme të ndodhë në shtëpi. Nuk ka kaluar shumë dhe në shtëpi kanë futur një qen.

Luizi sulmohet nga qeni në shtëpinë e BB (Video)

Luizit është lënë për detyrë ta largojë qenin nga shtëpia, por ky i fundit nuk është bindur. Madje në një moment qeni e ka sulmuar Luizin duke lehur.

Luizi sulmohet nga qeni në shtëpinë e BB (Video)

Luizi është larguar me shpejtësi ndërsa banorët e tjerë kanë ndërhyrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *