(Video) ”Fiks si Koçi te teta Ollga”, Ermiona bëhet virale për të qeshurën

Ajo ka qenë Miss Durrësi dhe tani është banorja më e re e “Big Brother VIP”. Ermiona është nënë e një vajze 26-vjeçare. E ka ndërtuar jetën e saj mes Italise dhe USA-ve, prandaj për publikun ajo është një personazh i panjohur.

Pëveç faktit që e injoroi Oltën që në hyrje, Ermiona ka rënë në sy edhe për të qeshurën e saj të çuditëshme që na kujton Koçin e Teto Ollgës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *