Anita pyetje “me spec” për Vedatin: Vërtet puthjen e parë e ke bërë me gruan tënde?

Opinionistja e Big Brother VIP Kosova, Anita Muçaj – Haradinaj i ka bërë një pyetje pikante Vedatit, pasi ky i fundit ishte përgjigjur indirekt në të njëjtën pyetje, kur ia kishte bërë Mbresa në “Prive”.

Kësisoj, Anita e ka pyetur Vedatin përsëri se – “Kur e ka dhënë puthjen e parë dhe a është gruaja jote personi në fjalë?”.

“Puthjen e parë që e përjetova mirë është me gruan time”, u shpreh Vedati.

“Hajt se gruaja të pret mirë edhe kur të dalësh prej aty”, ia ktheu Anita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *