Tërmet në Big Brother Vip Albania? Olta e shokuar

Që nga prime-i ku banorve të BBVA, iu tregua nga produksioni për tërmetin e rëndë në Turqi, Olta e ka marr me shumë frikë.

Së fundmi në një video të shkurtër teksa vajzat pritnin me radhë për të hyrë banjo, Olta ka shokuar duke thënë shumë e sigurt se është duke ndodhur tërmet.

“Hë tërmet, po po, u tunda unë, ishte tërmet e ndjeva, e parandjeva, ishte kështu poshtë lartë”, shprehet Olta shumë e shqetësuar, shkruan Insajderi.

Derisa banorët e tjerë që ishin me të ia thoshin se nuk ka tërmet dhe se e ka nga lodhja.

Nuk dihet nëse ka qenë e vërtet ajo se çka ka ndjerë Olta, apo e ka vetëm nga frika?

Tags: BBVA, Olta, termet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *