Të humbasësh një fëmijë është dhi mbje e madhe për një prind. E tillë është edhe historia e prindërve të Leondardit të vogël nga Gjermania.

Image result for zi qirinj

Ai ishte vetëm 3 vjeç por e humbi jetën nga sëmundja e ligë. Vitin e kaluar mjekët i dhanë lajmin e keq familjes se djali i tyre ishte me le uçemi. Brenda disa muajsh Leonardi i vogël dha shpirt.

Prindërit e tij janë të pikëlluar, por ata u japin një mesazh të gjithë prindërve të tjerë që të gjejnë forcë dhe të mendojnë për fëmijët e tyre dhe veten e tyre.

Ata po ashtu thonë se çdo ditë mundohen të qeshin, sepse djali i tyre do donte t’i shikonte duke qeshur dhe të lumtur dhe jo duke qarë. Si thotë nëna e tij i vogli e kishte kuptuar se do ikte dhe fjalët e fundit ose amaneti i tij ishte:

Tha me gjysmë zëri mami dhe babi ju nuk dua të qani, do u shikoj nga atje lart duke qeshur.”

Burimi: Bild/ Marrë nga Revista Ora.

Image result for hospital germany

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here