A e la shtatzënë 13-vjeçaren? 10-vjeçari del me të në TV dhe presin analizat

Para disa ditësh, Rusia u tr.on…dit nga një ngjarje e rën dë. Një vajzë 13-vjeçare kishte mbetur shtatzënë me një 10-vjeçar. Historia bëri shumë bujë pasi ishte e rr.allë.

Por po kaq e rr.allë është edhe ajo që ndodhi në një televizion rus. Të dy fëmijët, Ivani dhe Darya dolën përpara publikut për të folur për historinë e tyre përpara një prezantuesi të famshëm.

Aty në studio ata pritën edhe analizat për djalin 10-vjeçar. Mjekët thanë se ai nuk është akoma në gjendje të prodhojë sp..e.rm…ë.

Por vajza insiston se ajo ka bërë s.e..k….s me 10-vjeçarin kur mamaja nuk ishte në shtëpi. Ajo thotë se nuk ka pasur partner tjetër.

Një psikologe që kontrolloi vajzën, thotë se ajo po tregon të vërtetën.

Tashmë pritet të shihet se si do të rrjedhin gjërat. Opinioni mendon se dikush tjetër e ka lënë shtatzënë vajzën.

Familja e vajzës thotë se ajo do e mbajë beben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *