Vajza e re vetem 21-vjeçare, f oshnja e të cilës është gjetur e pa jete në tualetin ku lindi, është liruar nga a ku z at për v r asj e gjatë gj yki mi t të saj.
me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Ajo ka deklaruar vazhdimisht se është e pa fajshme, duke thënë se nuk e ka ditur se është shtat zënë dhe se ka humbur vetëdijen gjatë lindjes.

Pro ku ro rët kanë kërkuar që Evelyn Hernández të d ë no het me 40 vjet b ur gi m.

El Salvador njihet si një prej vendeve me lig jet më të a sh pra kund ër a b or tit.

“Falemnderit Zotit, drejtësia është vënë në vend”, ka thënë Hernandez teksa është larguar nga ndërtesa e gj yk atë s pas 33 muajve “të vë shtirë” në b ur g.

“Unë do të vazhdoj të ardhmen duke studiuar dhe do të arrijë synimet e mia. Jam e lumtur”, ka thënë ajo për agjencinë e lajmeve AFP.

Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here