Para disa puntatash, opinionisti Arjan Konomi u përfshi në një debat të as hpër me Shqipen. Kjo pasi vajza u shpreh kundër ndër hy rjes që Tea kishte bërë në stomak, duke shtuar se për të më mirë do të ishte të mbante dietë.

Shqipja i ve ultimatumin Andit; “unë jam territorial o me mua o fare”, “ Përputhen” – YouTube

Debati u rikthye sërish puntatën e sotme, ku Arjani ak uz oi Shqipen si malipu latore dhe i tha se në fjalët e saj nënkuptohej sikur ai i kërkonte Shqipes të krijonte situata në studio.

Ndërkohë Shqipja tha se Arjani kurrë nuk e ka thënë një gjë të tillë, por në prapaskenë gjithmonë e ka këshilluar dhe shtoi se fjalët e thëna prej saj kanë pasur këtë kuptim.

Arjani: Ti Shqipe je një malipul atore perfekte, kur arrin të kërkosh të m anip ulosh mua, kur the në debatin tonë para disa ditësh, që t’i ndryshe thua në prapaskenë dhe ndryshe thua këtu në emision, ti dëshiron të lësh tek publiku, që unë në prapaskenë të them ty s ul mo Anën, Fatjonin. Unë në prapaskenë të them ty gjëra të tjera dhe më pas thua gjëra të tjera. E tha më pas këshilla e sqaruam ne. Shqipja e la të kuptohet kjo gjë. Shyqyr që e sqaruam. Ty Shqipe në prapaskenë a të kam thënë ndonjëherë Shqipe thuaj këtë gjë për Andin, Fatjonin, Fjorelën etj… Sqaroje këtu, shiko nga kamera dhe sqaroje njëherë e mirë, sepse është momenti.

Shqipja: Ti nuk më urdhëron dot mua të bëj unë atë që dëshiron ti ti.

Arjani: Çdo të thotë? Se meqenëse ti na vinke gjykime dhe nota, mirë, shumë mirë dhe 10 me yll.

Shqipja: Po 10 me yll, ndërsa këtu je katër me xhufkë. Ti më këshillon, mos u nxeh, fol pak më qetë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here