Trupi i g jy mtu ar i vajzës, identiteti i së cilës nuk është zbuluar, u gjet anës së një autostrade në Francën qendrore në vitin 1987.

me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Prindërit u gjurmuan pas një AD N-je të djalit të tyre, që u mor për një çështje tjetër, u përputh me atë të vajzës, njoftoi media franceze.
Ata do të merren në pyetje nga një gjyqtar të enjten dhe mund të për ba ll en me a ku za për vr asj e.

Prindërit nuk janë identifikuar por besohet se janë reth moshës 60 vjeç.

Trupi i vajzës u gjet në një ka nal përgjatë autostradës A10 pranë qytetit Blois në gusht 1987.

Au tori tetet arritën që ta identifikonin dhe besohej se vajza ishte midis tre dhe pesë vjeç në kohën kur v di q.

Vajza kishte shenja të a bu z… im it të t me r.rsh .ëm dhe për një kohë të gjatë. Ajo kishte kocka të thy er a dhe d je gi e me hekur. Pjesë të trupit të saj u g jy mt ua n. E emëruar ‘ma rti rja e vogël e A10’, ajo u v ar r os në një v ar r an on im.

Rasti hutoi po li ci në për dekada të tëra. Rasti u hap në vitin 2012 kur një thirrje për dëshmitarë u publikua së bashku me një pamje të fytyrës së vajzës, me titullin: “Kush është?”.

Vajza u përshkrua se ishte këmishë blu, flokë kaçurrela të zeza dhe me origjinë nga Mesdheu, ndoshta në Afrikën e Veriut.

Por ngjarja doli në dritë vitin e kaluar kur një burrë u ar re stu a për një in ci den t të d hu nsh ëm. AD N-ja e tij thuhet se e identifikoi atë si vëllain e v ik ti m ës. Pas shumë muajsh, h eti m et e çuan p oli ci në tek prindërit.
Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here