Aksi dent i rëndë në autostradën “Ibrahim Rugova” – kamioni ndahet në dysh dhe del në anën tjetër të rrugës

Në orët e pasdites, në autostradën “Ibrahim Rugova”, ka ndodhur një aksi dent i rëndë.

Sipas disa fotografive, të cilat janë shpërndarë në rrjetet sociale, shihet një kamion i cili ka dalë krejtësisht në korsinë tjetër të rrugës dhe është ndarë në dysh.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njesitet e poli cisë dhe po merren me rastin.

Si pasojë e aksi dentit, është krijuar kolonë automjetesh.

Ndërkaq, përveç dëme ve materiale, nuk dihet zyrtarisht nëse ka të lënduar.

Lidhur me rastin Telegrafi ka tentuar të flasë me poli cinë, por momentalisht nuk ka marrë përgjigje.ME POSHTE KENI VIDEOT KLIKOJENI ATO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *