Anita gjithmone i ka nga dy fjalë për Ramushin

Anita dhe Ramush Haradinaj shihen shpesh përkrah njëri tjetrit dhe duken shumë të dashurar, si në ditën e parë.

Anita e shpreh mjaftë shumë dashurinë për Ramushin duke i dedikuar atij fjalë nga më të ëmblat.

“Me shpirtin e shpirtit, une me loqken tem, na”, ka shkruar Anita Haradinaj, në fotografitë përkrah burrit të saj, Ramushit.

Ata janë njëri ndër çiftet më të njohura dhe të përfolura në publik./kosovarja

.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive ku shkruan SP.0N.SORE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *