Vizita e Ramës në Turqi dhe Greqi ka bërë shumë bujë në mediat e këtyre dy vendeve dhe sigurisht në mediat tona.

Arian Cani e ka rrogen aq te madhe sa nuk e thote dot, nuk do e besoni | Droni.al

Mbetet temë diskutimi edhe pse ka ditë që vizitat kanë mbaruar, pasi u ra dakord që dy ministrat e Jashtëm turkl dhe grek, do të takohen në 25 janar në Stamboll.

Disa mendojnë se Rama ka luajtur rolin e ndërmjetësit apo negociatorit, disa mendojnë se ka bërë rolin e lajmësit ndërsa gazetari Arjan Çani ka thënë sot në “open” se nuk është asnjë nga këto të dyja.

Çani tha se Ramës i pëlqen të lëvizë dhe të jetë në qendër të vëmendjes, për pr opagandën e vet personale, dhe nuk ka si qëllim të bashkojë dy shtetet si Turqia dhe Greqia.

Çani: Rama më shumë se sa “messenger”, pra lajmës, ka bërë diçka tjetër me këto vizitat në Ankara dhe Athinë. Rama nuk ka në thelb të arrijë një qëllim me këto takime, pra të rregullojë diçka me Turqinë dhe Greqinë. Rama mjafton të jetë protagonist, të lëvizi të jetë në qendër të vëmendjes, të jetë protagonist. Është mjeshhtër i PR (Public Relation-Marrëdhënie me Publikun). Nëse ka ndonjë idiot apo debil në Shqipëri, që mendon se Turqia dhe Greqia kanë në thelb qëllimin për t’u ulur në tavolinë se i bashkon Rama, atëherë kjo është tjetër gjë. Nuk ka shanse që ato t’i japin duart njëra-tjetrës vetëm se ka ndërmjetësuar Rama, dhe ata do zgjidhin mosmarrëveshjet shekullore.

Arian Cani tells the first and last time that threatened him – TV Mania

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here