Nuk është parë as dëgjuar ndonjëherë, nëna lind fëmijën dhe pas 2 ditësh merr lajmin që nuk e priste kurrë

Qendra për akses dentar ka perjetuar eksperiencen unike me Isla-Rose, e cila ishte “pacientja më e re” që kishin parë ndonjëherë.

Kjo vajzë vetëm 12 ditëshe, ka hequr dhëmbin me të cilin ka lindur.

Mamaja e Isla-Rose Heasman, Jasmin, nga Plymouth, Devon SHBA, tha se ajo kurrë nuk priste që vajza të shkonte tek dentisti në një moshë kaq të re.
me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Shumica e foshnjave fillojnë të kenë dhëmbë duke filluar nga muaji i 6-të i jetës, por ka edhe raste kur ato nisin të dalin më herët se kjo periudhë apo pas një viti.

Isla-Rose iu dha një krem mpiksës para procedurës si rezultat i të qenit shumë e për t’ju dhënë anestetik.

“Më duhej të dilja nga dhoma duke qarë, sepse nuk mund ta shihja princeshën time me dh.imbje. Duket e çu.di.tshme që ajo të mos ketë dhëmbin tani,” shtoi ajo.
me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *