E pabesueshme…Duke punuar kopshtin, ÇlFTl gjen kasafortën me mijëra doIIarë e stoIi ari

Një çift në Staten Island të New Yorkut, është befasuar shumë kur gjatë punimeve në kopshtin në oborr, ka hasur në një valixhe mi.ste.rioze të mbushur me para e stoli të vjetra.Çifti nga New Yorku, të cilët ishin duke punuar kur gjetën një valixhe të mbushur me para e stoli të vjetra
Brenda saj kishte 52 mijë dollarë dhe stoli me diamante, si dhe shumë unaza të arta.

Me posht keni 2 video klikojeni kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Megjithatë, ata e kuptuan që valixhja kishte të bënte me një vjedhje.
Përveç arit dhe parave, në këtë valixhe kishte edhe një letër, në të cilën ishte adresa e një shtëpie, e cila gjendej në lagjen në të cilën banojnë çifti që gjetën paratë.Pasi shkoi në shtëpinë në të cilën ishte adresa në letër, burri zbuloi që fqinjët e tyre ishin gr.abi.tur në vitin 2011.

Me posht keni 2 video klikojeni kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *