Askush Nuk Po E Din Si Quhet Kjo Lule? Sheron Pothuajse Te Gjitha Sem.Undjet E Mushkerive


Kollë, bronkit, dhi.mbje të fytit, por edhe të stomakut i shëron mëllaga. Nëse keni lëkurë tepër të thatë për shkak të të ftohtit, sërish mëllaga mund t’i lehtësojë shenjat, sepse prej saj përftohet një pije me 1 mijë virtyte.

Ata që preferojnë që të pinë çajra bimorë, me siguri do ta kenë hasur shpesh mëllagën si një nga përbërësit më të suksesshëm kundër shenjave të bronkitit dhe të të ftohurit, në pijen e nxehtë.

Kjo lule në dukje e parëndësishme, kur krahasohet me shafranin e Indisë dhe xhenxhefilin, ka të njëjtin super-rol kundër: bronkitit, cisteve, gastritit, ekzemës.Përfitimet kryesore nga mëllagaMëllaga ka efekte anti-inflamatore, qetësuese, zbutëse, ekspektorante, në sajë të subs.tanca të tjera (galaktozë, kalcium, kalium, vitamina A, B1, C, taninet).Kjo lule është i njohur kryesisht për trajtimin e sëm. und.jeve të rrugëve të frymëmarrjes: kollën, sekrecionet, skuqjet e bajameve dhe të liron hundët dhe hap bronke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *