të dhe u përpoq të shpjegonte në mesazhet se ajo kishte të fliste në telefon me Christopher.
Kur e pyeti nëse gjërat ishin në rregull, ajo tha “jo, nuk janë, më telefononi”.
Më pas ai pyeti: “A janë mirë fëmijët, mu përgjigj?
me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

” Ajo u përgjigj:” Unë nuk kam asnjë ide se çfarë po ndodh “dhe i kërkoi atij për ta telefonuar.

Pastaj i tha: “Kjo nuk lidhje me mesazhet, apo pse nuk të telefonoj, ku janë fëmijët e mi Sara?”

Sara u përgjigj: “Nëse unë do e dija nuk do të të merrja në telefon!”

Ai e pyeti nëse ajo kishte thirrur policinë dhe ajo shpjegoi se e kishte bërë.

Ai më në fund i tha: “I kam marrë unë fëmijët e mi.

Dil nga shtëpia ime, je e pushuar! Unë mund të ngre akuza mbi ju për neglizhimin e fëmijëve të mi.

Përgjigjja e saj ishte e befasishme, «po tallesh me mua? » Christopher ishte tepër i mërzitur “Ju shumë shpejt do ta mësoni të vërtetën në rajonin e policisë.”

Christopher bëri përpjekje për të ngritur akuza kundër Sarës, por nuk mundi.

Kështu që, ai tregoi historinë e tij në Facebook, se në asnjë mënyrë, ajo nuk duhet të kujdeset për fëmijët e askujt “.
Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here