Babai i këndon me lot në sy në momentet e fundit të femijës… mbani lotet – VIDEO
Qifti e kishte nje femije dhe kishin mesuar se kishte edhe pak dite jete, ata po i kendonin dhe po e ledhatonin
Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here