28-vjeçarja Leanne Champ kishte marrë shumë peshë pasi bënte dy punë për të mbajtur edhe burrin e saj. Ajo nuk kishte kohë të gatuante dhe shumicën e kohës hante ushqim jo të shëndetëshëm.

E mashtruar nga ish-burri i saj, ajo e bëri atë të pendohej duke bërë një gjest radikal

Kurse ishte vetëm 21 vjeçe ajo u martua dhe pas 7 vitesh martesë jo të lumtur burri i kërkoi që të ndaheshin sepse i tha se ishte shëndoshur shumë.

Dhe ashtu ndodhi ata u ndanë, por për dy vite ajo humbi shumë peshë dhe e bëri ish- burrin e saj të pen dohej keq.

Për dy vite ajo humbi 50 kile dhe duket një yll i vërtetë tani. Ish-burri është pe nduar, por kohën nuk e kthen më pas dot.

Tani ajo është një grua aq e bukur dhe ka shumë besim te vetja sa të gjithë duan të dalin me të. Do habiteni kur të shikoni fotot e saj.

Burimi: Daily Mail/ Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte 

I mashtruar nga ish-burri i saj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here