emi dëgjuar plot histori të çifteve që janë ndarë disa orë ditë, apo edhe muaj pas martesës, por me minuta…këtë nuk e kishim dëgjuar.

me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

E kjo ka ndodhur në Kuvajt. Ky çift është bërë ai që ka shënuar martesën më të shkurtër të vitit 2019.

Pasi u martuan para gjyqtarit në dalje të ndërtesës ku u krye martesa, ndodh diçka.

Shkak bëhet veshja gruas dhe burri e fyen duke i thënë budallaqe.

Sapo gruaja dëgjon atë fjalë, nuk mendohet dy herë.

Kthehet pas tre minutave në sallën e gjyqit dhe shkon tek i njëjti gjyqtar për të kërkuar divorcin.

“Nëse më ofendove pas tri minutash martese, çfarë do të bësh në të ardhmen?”, tha ajo.

Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here