ç’me duhet ta dua jeten, jetoj kot…”. E reja dhe i fejuari i saj nuk bëjnë dot fëmijë: Jemi shumë keq, ajo është gjëja e vetme që duam

Një grua ka folur për pro blemet që ka në zemër pasi zbuloi në moshën 25 vjeç se lindja e një fëmije në mënyrë natyrale do të ishte “e p amu ndur”.

Miranda Burns mësoi se kishte en domet riozë në vitin 2018 dhe kjo i kishte shkaktuar dë me.

Kjo gjithashtu nënkuptonte që ajo kishte një rezervë të ulët vezësh.

Gjërat shkuan dhe më keq pasi partneri i saj Tristan Hall, atëherë 22, zbuloi se ai kishte pr obleme me morfologjinë e tij të sp ermës.

Çifti kishin qenë së bashku për vetëm gjashtë muaj kur zbuluan të gjithë pr oblemet e tyre në dhjetor 2019 – gjë që i bëri menjëherë të hynin në veprim.

Burimi: BBC/ Përktheu dhe Pështati: Revista Ora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *