Dhimbje e madhe! Këngëtarja e njohur humb fëmijën gjatë shtatzënisë: Gëzimi im për t’u bërë nënë iku…

Një lajm tepër të dhi mbs hëm ka ardhur nga këngëtarja e njohur turke, Petek Dinçoz. Këngëtarja ka humbur fëmijën e saj të dytë gjatë shtatzënisë, për shkak të problemeve shëndetësore.
Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Pak kohë më parë, Dinçoz ndau me të gjithë lajmin e bukur se do bëhej nënë për herë të dytë e madje zbuloi edhe gjininë. Këngëtarja do të bëhej me vajzë, por siç tregon ajo, për shkak të sëmu ndjes së kockave dhe ter oides, ajo e ka humbur bebin.

“Gëzimi im për t’u bërë nënë për herë të dytë fatk eqësisht u ndërpre për shkak të sëmu ndjes sime të kockave dhe sëmundjes së t eroides. Dëshira jonë e vetme ishte të zgjeronim familjen dhe ta bënim djalin tonë Irfan Aslan me një motër. Uroj që Zoti t’i japë shëndet çdo gruaje që dëshiron të bëhet me fëmijë”, shkruan këngëtarja.Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

E dhimbshme/ E martuar me biznesmenin turk, këngëtarja e njohur humbet

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *