një vajzë ka shkruar në redaksinë e JOQ se ndihet e kërcënuar nga i dashuri i saj dhe është mjaft e tmerruar nga ajo që ai mund të bëjë.me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Vajza shprehet se në fillim lidhja e tyre ishte mjaft normale, por ka arritur në atë pikë sa ai e kontrollon për çdo gjë, madje nuk e lë të dalë në kafe as me shoqet pa lejen e tij.

Vajza ka nevojë për ndihmë, për shkak se nuk di si të veprojë, ajo thotë se djali njihet si “Hamshori i Elbasanit” dhe ajo ka frikë se ai do t’i bëjë ndonjë gjë, sidomos nga mesazhet kërcënuese të ditës së sotme.“Përshëndetje, ju lutem jam shumë keq më jepni një ndihmë sepse nuk e di si të veproj. I dashuri im është shumë i dhunshëm, nuk më lë të bëj asgjë.

Në fillim ishte shumë i mirë, nuk ishte shumë kërkues, por dhe unë besnike i kam qenë gjithmonë. Sonte dola në kafe me shoqet dhe kur i thashë filloi të më kërcënonte.

Ai do të vijë këtu në shtëpinë ku jam, por kam shumë frikë. Nuk e lë dot se e dua, por kam frikë ta lë sepse ai njihet edhe si hamshori i Elbasanit, është shumë i rrezikshëm.

Kam frikë se mi bën ndonjë gjë familjes”, shkruan ajo.Më poshtë vajza na dërgon edhe bisedën e bërë së fundmi mes tyre nëpërmjet fotografive.

Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here