Djali nga Thethi: Si ja mora virgj ërinë rumunes në pyll, u habit nga shqiptarët

Një histori e pazakontë është kjo e një djali të ri nga Thethi. Ai ka rrëfyer historinë e pasionit me një vajzë rumune. Kjo është historia e rrëfyer.

“Eksperienca ime më e hatashme ka qenë kur bëra marrëdhënie me një rumune.

Ishte verë dhe ajo ishte 16 vjeçe dhe kishte ardhur në Theth me familjen për pushime.

E njoha atje dhe nisëm miqësinë. Rrinte vetëm me mua, sepse unë i tregoja zonën.

Ishte aq e bukur sa ngjante si ruse, sy bojëqielli dje flokë biondë natyralë. Në fakt e pëlqeva sapo e pashë.

Edhe asaj i pëlqeva shumë sepse ma shprehu vetë e para. E nejse, një natë e nxorra shëtitje nga rruga e malit dhe nisëm duke u puthur.

Nuk e mendoja kurrë, por ajo ishte e virgjër. Atë natë bëmë se ks dhe ishte diçka e paparë dhe ajo mbeti e habitur.

Sepse kishte dëgjuar se djemtë shqiptarë janë të egër, por unë ju duka mrekullia vetë. hahaha.

Atë natë nuk e harroj as unë sepse më ka pëlqyer shumë. Ishte e veçantë.

Akoma mbajmë kontakte dhe tani vjen për Vitin e Ri. Do kujtomë verën 😉 Tung”, shkruan ai.
Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *