historia po ben xhiron e rrjetit!Ajo ka ndodhur së fundmi në fshatin Shoshan të Tropojës. Një djalosh 18-vjeçar, i cili priste të festonte mbrëmjen e maturës me shoqërinë e tij, i ka habitur të gjithë me veprimin që ka bërë.

Familja e tij prej 6 antarësh që jetonin me ndihmë ekonomike, i jepte djalit çdo ditë për në shkollë 30 lekë të vjetra për të blerë një byrek. 18-vjeçari i ka kursyer çdo ditë lekët e byrekut për të blerë kostumin e mbrëmjes së maturës.

Dhe këtë ngjarje e tregon Drejtori i Përgjithshëm i Institutit Kombëtar të Integrimit të Jetimëve në Shqipëri, Ilir Çumani, nëpërmjet një postimi në profilin e tij në Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here