Këngëtarja e njohur Ermiona Lekbello, e ftuar në “Ftesë në 5”, ka folur për jetesën impenjative që bën, mes Italisë dhe Shteteve të Bashkuara. Ndërkohë, Ermiona foli edhe për jetën sentimentale ku u shpreh se e shikon në plan të largët të pasurit një marr ëdhënie me ndonjë mashkull.

Ermiona Lekbello - In The House Babe (Audio) - YouTube

Ndër të tjera, Ermiona u shpreh se është një person që lëviz shumë dhe kjo është një nga arsyet që është pa ndonjë partner në krahë.

E pyetur nëse ka të reja nga jeta personale, këngëtarja u përgjigj: “Edhe aty blozë. Jo nuk më pëlqen mbase dhe me moshë tani fare fare. Nuk them boll me burra, por ende nuk ka dalë ai person që të ketë përputhje me mua. Edhe lëviz shumë, unë e kam jetën në lëvizje edhe kjo është një faktor. Nuk e kam shumë të nevojshme, tani mësohesh me atë vetminë tënde”, tha Ermiona.

Nxehet Ermiona Lekbello. Fyen! – Gazeta Intervista

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here