E frikshme, shfaqet një vajze me krah qe fluturon, njerëzit filluan ti luten..

kjo video ishte incizuar ne vitin 2014 por për shkak te sigurisë nuk është publikuar deri ne vitin 2018, ajo tash është ber virale dhe është duke qarkulluar me te madhe. Ne fillim është vetëm një vajzë e cila fluturon, por me pas bëhen dy duke u munduar te improvizojnë diçka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *