Një video e shpërndarë së fundmi në rrjet tregon një grua teksa rre.h keq një burrë që ndodhej në një bar skocez.

me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Inci.denti besohet të jetë filmuar në Glasgow ndërsa gruaja në video e ka bërë për ujë të ftohtë atë që mendohet se është partneri i saj, pasi e pa duke u afruar me një tjetër.

Pas su.lmit, viktima mbetet i gj.akosur ndërsa merr god.itjet e njëpasnjëshme nga partnerja xheloze.

Në pamjet e filmuara nga kamerat e sigurisë, një burrë shihet duke ndenjur me një grua në një bar, më pas papritmas në ambientet e barit hyn një tjetër grua dhe situata rëndohet.

Ndërkohë, të pranishmit vetëm shohin të habitur për disa sekonda derisa më në fund dikush afrohet për t’i dhënë një dorë gruas që përfundoi edhe në tokë.

Videoja është filmuar nga kamerat e sigurisë më datën 13 korrik dhe më pas është rifilluar me celular.
Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here