uk e keni degjuar ndonjehere besoj? Por ka ndodhur me te vertete.Behet fjale per nje nene qe ishte në gjumë teksa lindi djalin e saj.me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Rasti ka ndodhur me Siobhan Wend, 26 vjeçare nga Melbourne.

Ai nuk ishte në gjendje të zgjohej nga anestezia për shkak të një çrregullimi të diagnostifikuar të trombociteve.

Gjendja e saj mund të ndikonte për ta nxjerrë fëmijën në jetë. ‘’Normalisht, ju jeni nën anestezion të përgjithshëm gjatë emergjencës, por për shkak të çrregullimit, gjaku im nuk ngjizet aq shpejt sa të tjerët,’’ tha ajo për Femail. ‘’Kjo do të thoshte që ata duhej ta trajtonin atë si një gjendje serioze.’’

Ajo u rendit në një rrezik për gjakderdhen kurrizore, prandaj u monitorua nga afër.

Fëmija i saj lindi natyrshëm, megjithatë, Siobhan tërë kohën ishte në gjendje gjumi.
Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here