E pabesushme amerikani la ameriken per belishin thot se tani ndihet ne shtepi….

ndërkohë që shumë të rinj po largohen nga vendi ynë, një 23-vjeçar amerikan është dashuruar pas bukurive që ofron Belshi dhe ka zgjedhur të jetoj në këtë vend.

Charli thotë se ka lënë Bostonin për të jetuar në Shqipëri. Ai tregon se do të jetojë në Belsh për rreth dy vite dhe se më parë ka jetuar në Librazhd. Ai ka thënë për “TV Klan”:

Do të jem në Belsh për 2 vite, më parë kam jetuar në Librazhd. Fillimisht kisha kureshtje për rajonin e Ballkanit, kulturën dhe historinë. Nuk e dija se çfarë më priste në Shqipëri, kisha pare vetëm disa foto në internet. Tani ndihem si në shtëpi, njerëzit janë kaq miqësor, kështu që nuk ishte e vështirë të integrohesha.’’
Ai i vlerëson shumë shqiptarët për zgjuarsinë, që kanë dhe për këmbënguljen. Kujtojmë këtu se në vendin tonë llogaritet të jetojnë rreth 14 mijë të huaj.

<strong>Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese
te ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…</strong>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *