jë djalë 15-vjeçar nga Florida, SHBA, i marrë jetën nënës së tij pasi kjo e fundit e qortoi për një notë të keqe.me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Gregory Logan Ramos e vrau të ëmën pastaj e varrosi trupin e saj nën një gropë të kishës lokale dhe pastaj bashkë me shokët e tij e bënë skenën të dukej si grabitje.

Adoleshenti e pranoi të kishte mbytur nënën e tij arkitekte, Gail Cleavenger, 46 vjeçare, në shtëpinë e tyre pasi argumentuan rreth një note të keqe në shkollë.

Djali pastaj u bashkua me miqtë e tij të ngushtë nga gjimnazi, Dylan Ceglarek dhe Brian Porras, të dy nga 17 vjeç, për ta bërë skenën të dukej sikur Cleavenger u vra gjatë një grabitjeje.

Ramos dhe nëna e tij shkëmbyen fjalë për notën e tij rreth 11:00 të mbrëmjes të enjten, pastaj ai e zgjoi atë rreth orës 12.30 të premten në mëngjes dhe i ndërpreu furnizimin me ajër.

Policia deklaroi:

Ai hyri në dhomën e saj e zgjoi dhe filloi ta mbyste dhe ta shtrëngonte derisa ta vriste.”
Gjatë rrëfimit të tij ai tha se ai përdori një karrocë dore për të lëvizur trupin e saj në furgonin e familjes dhe më pas shkoi në Kishën e River City ku e varrosi.

Babai i adoleshentit ndodhej jashtë shtetit dhe mësoi për vdekjen e të shoqes gjatë kthimit në shtëpi.
Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here