I ati i vë fl akën vetes, sepse në jetë i erdhi një vajzë dhe jo djalë siç donte ai dhe familja e tij: por ngjarja shkon edhe më tej, sepse gruaja e tij hu mb jetën pas një a.taku në zemër.

Historia ndodhi në Indi, ku policia ka hapur edhe një dosje h.e.timi.

Burri duket se është nx.itur nga këmbëngulja e familjes së origjinës së tij, që i kërkonin vazhdimisht të kishte një trashëgimtar mashkull.

Gruaja kishte lindur një vajzë katër ditë më parë, për të cilën ishte qortuar a.shpër nga vjehrra e saj në prani të burrit.

Burrë i ri duket se i dha f und jetës nga pr. esi.oni, sepse priste një djalë dhe jo vajzë.

Siç raportohet nga mediat lokale indiane, ngjarja ka ndodhur gjatë fundjavës në një fshat, në zonën e njohur si Tripura Perëndimore, në lindje të Indisë.

“Pas gr.indjeve të përsëritura me gruan e tij, Pran Gobinda i dha f und duke dj. egur veten të dielën.

Dy.shohet se shkak i ak.tit ishte këmbëngulja e familjes së origjinës që i kërkonte të kishte patjetër një trashëgimtar mashkull.

Gruaja e tij, 23-vjeçarja Supriya Das, kishte lindur një vajzë katër ditë më parë.

“Gruaja gjithashtu hu. mbi jetën më vonë nga një a.tak në zemër, sepse ajo nuk ishte në gjendje të duronte lajmin e humbjes së burrit të saj në një spital të Agartala, ndërsa vjehrra vazhdimisht e qo.rtonte për lindjen e një vajze ,” shpjegoi policia e cila megjithatë, nuk ka bërë asnjë ar.r est.im për momentin.

Sipas fqinjëve të çiftit të ndjerë, vjehrra vazhdimisht e q.ortonte nusen për fëmijën që kishte në bark duke thënë se “lindja e një femre është sh.qetës.uese për një familje”.

Fa.tk eqësi.sht, par.agj. ykim.i ndaj vajzave mbetet një p.roblem i madh në disa zona të varfëra dhe të prapambetura të Indisë.
Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here