jo është vetëm 12 vjeçe dhe është bërë nënë, ndërsa babai është vetëm një vit më i madh.Kjo është historia e dy adoleshentëve, të cilët janë bërë prindër pak ditë më parë në një spital privat në Bari të Italisë.Pavarësisht se nuk dihet shumë mbi prindërit-fëmijë, ajo që dihet është fakti se fëmija, një djalë rreth 3 kg do t’u besohet gjyshërve.’Prindërimi në moshë kaq të re është tronditëse për jetën e një të mituri pa llogaritur atë të fëmijës,” ka thënë Rosi Paparella, përfaqësues i mbrojtjes së të miturve në Puglia. Shtypni posht reklamen dhe automatikisht ju hapet shkrimi i plot

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here