yle dhe Monique Ruppel sapo janë bërë prindër. Ato i vunë vajzës së tyre emrin Celia. Celia si çdo fëmijë i vogël qan shpesh natën. Çdoherë kur Celia fillon të qarat, e ëma zgjohet për ta qetësuar atë; për ti dhënë qumësht, apo ndërruar pampersin dhe e vëndon sërish në gjumë. Një natë Celia kishte filluar të qara të mëdha, si asnjëherë më parë. Kur Monique dhe Kyle u zgjuan për ta qetësuar të bijën, filluan që të kishin marramendje të mëdha dhe djegie të syve.

Nëse nuk do të ishte Celia, Monique dhe Kyle do të kishin vdekur nga monoksidi i karbonit. Ata kishin qenë duke thithur monoksid karboni, mirëpo Celia shpëtoi jetën atyre. Kyle edhe pse shumë i trullosur nga thithja e monoksid karbonit arriti që të thërriste ndihmën e shpejtë dhe ata morën trajtimin e duhur dhe tani janë shëndosh e mirë.

Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here