Një 20 vjeçarja i ka dhënë fund jetës në një hotel, pasi shëndeti i saj mendor u pë rk eqësua, për shkak se ka qenë e a buzuar në moshën 13-vjeçare, ka deklaruar familja e saj.

Parents bravely share story of 'beautiful' Caitlin, 20, who killed herself years after traumatic childhood experience led to mental health decline - Stoke-on-Trent Live

Modelja britanike, Caitlin O’Reilly kishte qenë në një natë me miqtë në Manchester më pas i dha fund jetës në dhomën e saj të hotelit, në qendër të qytetit.

Prindërit e saj, kanë ndarë historinë në një përpjekje për të ndihmuar njerëzit e tjerë që l u ft ojnë me çështjet e shëndetit men dor.

Ajo gjithmonë mendonte se nuk ishte e de një. Herën e parë që erdhi në shtëpi nga shkolla e mesme, mendova se dikush e kishte n gacm uar atë. Ajo kishte shkruar” jo aq mirë “me një stilolaps të zi në parakrah.

Modelja 20 vjeçare i jep fund jetës në hotel, ja arsyeja trishtuese që çoi drejt aktit të rëndë
Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here