Epo kjo punë! S’përmbahet më prezantuesja e njohur shqiptare, nxjerr videon nga tualeti duke u tundur dhe….


Epo kjo punë! S’përmbahet më prezantuesja e njohur shqiptare, nxjerr videon nga tualeti duke u tundur dhe…. Megi Pojani ka pro vokuar ndjekësit me lëvizje se nsuale nga tualetit. Moderatorja është shfaqur duke bërë twerk në një video të nxehtë të publikuar në rrjetet sociale..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Epo kjo punë! S’përmbahet më prezantuesja e njohur shqiptare, nxjerr videon nga tualeti duke u tundur dhe…. Megi Pojani ka pro vokuar ndjekësit me lëvizje se nsuale nga tualetit. Moderatorja është shfaqur duke bërë twerk në një video të nxehtë të publikuar në rrjetet sociale..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *