Ky është kuptimi i vërtetë i jetës. Djemtë e mi nuk e dinin kush isha. Unë po e ndaj këtë me të gjithë, kështu që ata e dinë se çfarë kalojnë disa nga luf t ë rat që ne si anëtarë të ushtri së, kur kthehen nga dislokimi dhe fëmijët e tyre nuk e dinë se kush janë. Shtë një l uft ë që përpiqet të rikthehet në aktivitetet e gjërave ashtu siç është dhe disa nuk e kuptojnë se si ndihet të kthehet me ato që doni. Kuptimi i vërtetë i jetës thote ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here