Fjolla Morina lëshon gojën fare për deputetin shqiptar: Leshi nuk të bën burrë, mos mba jo….

Fjolla Morina ndonëse ka një proces gjy qësor, nuk po i lë an ash ngjarjet politike në vend.

Ajo njihet si simpatiuzese e madhe VV-së, e fitorja e Shpejtim Bulliqit dje në Podujevë, siç duket e ka entuziazmuar.

Fjolla ka bërë një reagim në Facebook, ku shkroi një status, që ka qenë thumbim për ish kryetarin e Podujevës, Agim Veliut.

“Ehh Leshi nuk t’bon burrë” shkroi Fjolla, duke iu referuar mustaqeve të ‘famshme’ të Veliut.

Fjolla Morina,nesër del përballë gjykatës, mjeku gjinekolog e konfirmon:  Këngëtarja është shtatzanë - Shqiptarja.com

Fjolla Morina e ndërron profesionin? – AktivPress

Klikojeni videot me poshte ne reklam dhe prisni pak per Video EKZLUZIVE…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *