jo video e një shoqërie të pazakonshme të një gjarpri të madh dhe një plaku është gjëja më interesante që do ta shihni sonte.
me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Në videon më poshtë, një gjarpër i madh i ujit del nga uji dhe i afrohet plakut, për të marrë një copë ushqim nga dora e tij.

Ai pretendon se “gjarpri e njeh atë” dhe kjo është një arsye më shumë pse kjo video është interesante, transmeton Gazeta Express.

Sipas Tim Jones, ky gjarpër i ujit jeton prapa shtëpisë së tij në liqen. “Ai erdhi tek unë kur më pa. Jam i lumtur për këtë”, thotë Jones.

Shikojeni videon që ka marrë më shumë se 13 milionë shikime në Facebook:

Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here