jë grua është drejtuar tek gjinekologu pasi kishte dhimbje të vazhdueshme në fund të barkut.
Ajo shkoi për t’u vizituar tek gjinekologu dhe ajo që u zbulua brenda mitrës së saj ishte tronditëse.me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Fillimisht gjinekologu mendoi se brenda mitrës së saj mund të kishte ngecur ndonjë tampon, por në të vërtetë brenda mitrës ishte një trup i huaj.

Gruaja u fut në operacion për ta hequr dhe ajo që doli nga barku i saj ishte një trup i pazhvilluar i një maceje.

Mendohet se mund të ketë ndodhur, pasi gruaja jeton në shtëpi me dy macet e saj dhe ndonjë bakter mund të ketë kaluar ndonjë bakter nga macet e saja.

Gruaja ka treguar se macet flinin në krevat me atë dhe bashkëshortin e saj edhe gjatë kohës që ata kryenin marrëdhënie .
Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here