Gruaja habit…Si me shkruan ne kete kohe , kam burrin ngjitur

shtë interesante mënyra se si zgjedhin të ndahen çiftet. Mbetet për t’u vlerësuar ndarja miqësore, megjithëse janë të rralla sepse thuhet që një ish-partner nuk mund të jetë kurrë shoku/shoqja jote.E keni provuar ndonjëherë t’i shkruani “ishit” tuaj pas disa kohësh kur gjithçka ka mbaruar?Epo, një i ri nga Tirana e ka bërë këtë dhe përgjigja që i ka kthyer vajza është epike.Djali, i cili ka dërguar bisedën për JOQ.al i shkruan vajzës:”O la po ku je?”Dhe mesazhi që i vjen pas mesnatës nga vajza është:”Po mire, je normal ore që shkruan në këtë orë?Lali e kam në krevat burrin dhe nuk mund te pergjigjem tani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *