Guxim prej të “çmendurish”,çifti ngjitet në skajin e shkëmbit 1500 metra të lartë për foton perfekte

jë çift guximtarësh u ngjitën një skajin e një shkëmbi mbi 1500 metra të lartë në Turqi për të shkrepur foton perfekte.me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Mustafa Tor dhe bashkëshortja e tij Berrin dukeshin të relaksuar teksa qëndronin në skajin e shkëmbit tmerrësisht të rrezikshëm. Gabimi më i vogël në lëvizje mund të rezultojë fatal në këto raste.

Tor dhe gruaja e tij kaluan secili me radhë në Gülek Keep pranë Mersin-it në Turqinë jugore, dhe i bënë foto njëri tjetrin ndërsa sodisnin pamjen që kishin përballë.

62-vjeçari e pranoi se ishte shumë e frikshme të ndjente këmbët e tij t’i vareshin nga shkëmbi i lartë, por shtoi gjithashtu se gjithçka ja vlejti pasi pamja e perëndimit përpara tij ishte e mahnitshme.

Gülek Keep është një destinacion i njohur për banorët vendas dhe turistët të cilët shkojnë për të soditur pamjet panoramike si dhe për të shkrepur ndonjë selfie unike.Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *