Pol icia në Indonezi ka filluar një he tim pasi një grua 25-vjeçare pretendon se ka ngelur shtatzënë nga një erë që kishte fryrë dhe jo nga marrëdhëniet.

Pretendimi ishte edhe më i çuditshëm kur ajo tha se gjithçka ndodhi brenda një ore. Gruaja e Siti Zainah tregon se një ditë të mërkure kur po pushonte në dhomën e saj ngeli shtatzënë.

“Pas lutjeve të pasdites, isha shtrirë me fytyrë poshtë në dysheme kur papritmas ndjeva erën që më hyri në trup”, tha ajo për një media lokale.

Ajo pretendon se kishte një dhi mbje në stomak 15 minuta pas inci den tit dhe gunga në barkun e saj u rrit më shumë, ku më pas lindi një vajzë të shëndetshme.

“Pas kontrolleve, nëna dhe fëmija janë të shëndetshëm dhe lindja ishte normale. Gjinia e foshnjës është femër dhe peshon 2.9 kilogramë ”, tha mjeku që mori përsipër këtë rast. Suleiman beson se in cide nti ka të ngjarë të jetë një rast i shtatzënisë kriptike, ku nëna nuk është e vetëdijshme për shtatzëninë e saj deri në momentin që ajo lind.

Për më tepër, disa njerëz të tjerë mendojnë që Zainah e përdori këtë histori për të mbuluar një shtatzëni jashtëmartesore, një ngjarje e cila shkakton mjaft zemërim brenda komuniteteve më fetare të Indonezisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here