HISTORI TRADHETIE/ Më punësoi ti ruaja vajzën, por unë me burrin e saj …

Unë që po ju shkruaj jam një vajzë 21 vjeçe, jam në një udhëkryq e nuk di cilën rrugë të zgjedh.

E di se isha unë ajo që gabova, por besoj se në fund, pasi të lexoni këtë histori, do ta kuptoni se nuk ishte i gjithi faji im… Jam në vitin e tretë të shkollës së lartë.Jam nga një vend i vogël i Shqipërisë dhe, kur më doli universiteti në Tiranë, u gëzova pa masë, por kur fillova vitin e parë, e pashë nuk ishte ashtu siç e mendoja.

Tirana kishte një jetë mjaft aktive dhe për këtë, duheshin shumë para.

Prindërit më siguronin qiranë e shtëpisë, por ne dilnim me shoqet e lekët nuk na mjaftonin.Në fakt, dy shoqet e mia të dhomës ishin pak më të pasura se unë, kështu që ato vendosën të mos rrinin në konvikt dhe të merrnin një shtëpi me qira.Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *