Christopher Jones u fut në Akademinë e Pol ici së Col ombus dhe pre ku një oficer poli cie në shpatull. Që kur ishte 5 vjeç, Jones nuk e kishte harruar kurrë emrin e ofi cerit James Poole.

“Më mban mend?” pyeti Jones oficerin Poole.
Poole i dha dorën dhe e pa me kujdes Jones por nuk e njohu, megjithatë ky i fundit i rifreskoi kujtesën.

“Në vitin 1997, ti nxore një 5-vjeçar nga pishina, duke i shpëtuar jetën,” tha Jones.
Kaq mjaftoi që Poole t’i kujtohej dhe ta përqafonte mes lotësh Jones, tani një djalë 24 vjeç që gati sa nuk u mb.yt në pishinë shumë vite më parë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here