Ilaç në shtëpi për të eleminuar erën e keqe nga banjo

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Nëse ju ka ndodhur ndonjëherë që të bëni pastrim të thellë në banjë dhe akoma të ketë erë të keqe, mund t’ju ​​duhet të kontrolloni disa vende që mund t’i keni harruar.

Përgatitja e një përzierje për të eleminuar aromat e këqija është një burim i madh, por është gjithashtu e rëndësishme të zbatoni disa këshilla në mënyrë që ato të zhduken.

Përzieni për të eleminuar erën e keqe nga banjo

Do t’ju duhet:

  • Bikarbonat natriumi
  • Peroksid
  • Prodhuesi i mollës

Çfarë duhet të bëni:

Përziejini përbërësit në një enë dhe me një furçë fshijeni tualetin, pjesën e brendshme të kutisë, dyshemenë, lavamanin dhe të gjitha sipërfaqet.

Për të parandaluar shfaqjen e këtyre aromave:

  • Bëni një pastrim të thellë të paktën një herë në muaj.
  • Kontrolloni tubat për rrjedhje.
  • Hiqni plehrat vazhdimisht.

Nëse ju pëlqen përmbajtja jonë, ndajeni atë

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *